Shape your body

Fitness

is al vele jaren een gevestigde waarde in het fitnesslandschap te West-Vlaanderen.

Wij hebben wat iedere fitnessfanaat verlangt: een divers aanbod aan kracht- & figuurtoestellen, persoonlijke begeleiding en een toffe familiale sfeer waar leden elkaar helpen.

Bent u eerder op zoek naar een manier om uw conditie op pijl te krijgen of wat kilo’s te verliezen? In onze afzonderlijke cardioruimte vindt u een antwoord.

Meer dan 200 toestellen

No time to lose …

Met ons ruim aanbod aan toestellen hoef je niet te wachten op je favoriete gym exercise !

De voordelen

Fysiek

Een mooi lichaam door fitness ziet er niet alleen goed uit, maar het heeft ook fysieke voordelen doordat het blessures bij andere sporten of andere vormen van beweging kan voorkomen en osteoporose tegengaat wat op zijn beurt zorgt voor sterkere botten.

Mentaal

Door krachttraining ontlaad je stress. Dat is mooi meegenomen  omdat minder stress ervoor kan zorgen dat je minder snel kilo’s bijkomt. Door het positieve effect op de aanmaak van hormonen, word je ook alerter en zelfverzekerder.

Afvallen

Door fitness krijg je meer spiermassa. Spieren gebruiken dagelijks 10 x meer energie dan lichaamsvet. Dit maakt krachttraining uitermate geschikt voor duurzaam afvallen. Bovendien heeft fitness ook een positief effect op het metabolisme waardoor je sneller vet verbrandt.

Hart

Eén van de belangrijkste spieren van je lichaam is je hart. Fitness bevordert de gezondheid van je hart en je bloedvaten. Hiermee verlaag je de risico’s op allerlei hart- en vaataandoeningen. Denk hierbij aan een hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte.

Fitness aanbod

Krachttraining

Krachttraining kan bij Day's Workout Gym op alle niveaus. Of je nu absolute beginner bent of een doorwinterde bodybuilder, bij ons is iedereen welkom. We helpen je trouwens je doelstelling te halen. Met krachttraining worden je spieren een stuk strakker en zichtbaarder. Met meer spierweefsel gaat je stofwisseling vooruit en ga je ook sneller verbranden. Je mag dus lekker en veel (maar gezond) blijven eten om op gewicht te blijven.

Figuurtraining

Figuurtraining is de optimale training om een mooier lichaam te bekomen. De naam zegt het zelf: figuurtraining bezorgt je echt een mooier figuur. De training bestaat vooral uit spierversterkende oefeningen. Daarbij train je spieren voor benen, billen, borsten en buik. Al je spieren worden strakker, je krijgt een ranker en slanker figuur.

Cardiotraining

Cardiotraining is de optimale manier om vet te verbranden. Je traint op 60% tot 70% van je maximale hartslag. Bij cardiotraining train je lang met een lage belasting. Days Workout biedt een ruim aanbod aan cardiotoestellen om u hierbij te helpen: loopband, cross step, roeimachines, spinning fietsen, stairmaster...

Prijzen