Omdat samen sporten dubbel zo leuk is

Groeps­lessen


biedt keuze uit een groot aantal groepslessen met professionele lesgevers. Ga voor een inspannende of juist ontspannende groepsles of misschien wel beide?

Er is altijd wel een groepsles die bij jou past. Het trainen op vaste tijden met een gemotiveerde lesgever en veel vaste gezichten in de les met na afloop een gezellige babbel werkt extra motiverend…

De voordelen

Motivatie

Het voordeel van een groepsles is dat je nooit alleen bent. Je kunt elkaar motiveren, bewegen op dezelfde muziek en je hebt allemaal hetzelfde doel: het maximale uit je training halen.

Uithouding

Doorgaans ligt het aantal herhalingen en de intensiteit tijdens een groepsles een stuk hoger dan tijdens een gemiddelde fitnesstraining. Hierdoor wordt je uithoudingsvermogen flink verbeterd en train je effectief in een korte tijd.

Consistentie

Groepslessen staan elke week op het rooster. Vaste tijden, vaste lessen en vaste docenten. Natuurlijk kan er weleens wat wijzigen, maar in grote lijnen is dit altijd hetzelfde, wat ervoor zorgt dat je op het sportieve pad blijft.

Muziek

Muziek die goed past bij een les werkt extra motiverend waardoor je nog meer uit je training haalt. Bokscombinaties op een harde beat of een rusting nummer tijdens de cooling down scheppen de juiste sfeer. 

Onze groepslessen

Swiss Jump

Swissjump is een nieuwe Belgische fitness stroming die zijn oorsprong vindt in Zwitserland en die zich ten doel stelt om vernieuwende en holistische trainingen aan te bieden op de hoogwaardige kwaliteitsmini-trampoline ”bellicon”. Swissjump organiseert groepslessen vol actie en energie die u op een aangename, plezierige wijze laten zweten.

Spinning

Hou je van een lekker ritme? Dan is Spinning iets voor jou. Haal snelheid, geef alles op die fiets en zet door op opzwepende, ritmische muziek. Je fietst op het ritme van gespierde, uptempomuziek. Je baant je een weg op het gevarieerde terrein. Samen met je coach en je team, die je motiveren, fiets je over vlakke baantjes, bruggen, heuvels, bergtoppen...

Zumba

Er is niks zo leuk als een uurtje uit de bol gaan met je vrienden & vriendinnen! Zumba zorgt voor een workout die nooit verveelt. Je traint je lichaam op het tempo van opzwepende salsa beats en eenvoudige danspassen. Elke week combineer je er de hipste dans moves met hedendaagse hitmuziek!

Body pump

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

FITBOX

Als je calorieën wilt verbranden en tegelijkertijd aan je cardio wilt werken, dan is de fitbox zeker iets voor jou!In deze les gebruiken we basistechnieken van boksen om je hartslag te verhogen en je lichaam te laten werken. Je zult genieten van een energieke workout terwijl je werkt aan je conditie en kracht. Doe mee en ervaar de voordelen van boksen voor je gezondheid en fitness!!

Tabata

Tabata is een vorm van HIIT (High Intensity Interval Training) die je stofwisseling een boost geeft waar je ‘u’ tegen zegt, waarbij je alles geeft - en dan bedoelen we echt ALLES - afgewisseld wordt door korte pauzes. Je hebt helemaal niks nodig voor deze workout, alleen een flinke dosis motivatie. Klaar om te zweten? GO!

Core training + Stretching

Als we over ‘core’ spreken praten we over de romp. Deze bestaat uit rug-, buik-, bil- en heupspieren. Het is belangrijk om de juiste stabiliteit te creëren voor de romp. Dit houdt in dat je core dusdanig getraind is, dat het de rest van het lichaam kan aansturen, zonder dat het klachten veroorzaakt. Ook zullen lichamelijke prestaties beter worden als je een goede core stability hebt. Dit geldt voor zowel prestaties in het dagelijks leven als voor sportieve prestaties. In combinatie met stretching geef je het lichaam ook de nodige lenigheid en kunnen de spieren ook worden ontspannen.

Pilates

Pilates is een workoutmethode die de nadruk legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Pilates is een zachte discipline en wordt daarom vaak met yoga vergeleken. Het helpt uitstekend om je lichaam weer in vorm te krijgen na kwetsuren of een bevalling, maar mispak je niet aan de eerste indruk: je werkt je wel degelijk in het zweet én wie zich er echt op toelegt, kan al snel acrobatische mirakelen uitvoeren.

Lessen komende week

Prijzen