Meet our power team

Stefaan Dai & Valerie Verscheure

Over Stefaan

U zoekt een instructeur met kennis van zaken? Dan is Stefaan Dai uw man. Met tal van jaren ervaring als fitnessuitbater weet hij waarover hij spreekt. Stefaan is ook een erkend body-pump en body-combat instructeur.

Maar daar houdt het niet op. Elke faciliteit heeft een gecertificeerde instructeur nodig om Zumba te kunnen aanbieden en de naam ‘Zumba’ te mogen gebruiken. Stefaan Dai heeft deze licentie. Hij volgde de Zumba Instructor Training Opleiding. Dit houdt onder meer in dat hij de volgende vier basisritmes kent: de merengue, de salsa, de cubia en de regaeton. En dat hij deze kan samenstellen tot een song, tot een Zumba les. Deze licentie is voor jou een garantie dat alles in orde is en dat de instructeur ook effectief door Zumba is opgeleid.

Over Valerie

Met Valerie vooraan in de zaal vindt u de ideale mix tussen een deskundige begeleiding & sfeervolle lessen. Die deskundigheid wordt gegarandeerd door Valeries ruime ervaring en haar opleiding bij de Bellicon Academy waar ze onder andere Swiss Jump onder de knie kreeg. De sfeer hangt altijd in de zaal door haar enthousiasme, goed humeur en keuze voor hedendaagse muziek. Als u binnenkomt bij Valeries les, voelt u zich al gauw thuis. Als u buitenkomt bij de les, dan voelen uw spieren zich misschien wat afgemat maar kunt u er mentaal ook weer helemaal tegenaan!